Det viktigste verktøyet

Helt siden starten i 1931 har Wenaas vært den fremste produsenten og leverandøren av arbeidstøy til det norske markedet. For oss er arbeidstøyet håndverkerens viktigste verktøy, og vi vet godt hvilke krav profesjonelle brukere stiller. I utvikling av arbeidstøy, enten det er til industrien, håndverkeren, sjåføren eller lagermedarbeideren,sørger vi alltid for at det er komfortabelt, funksjonelt og slitesterkt.

Nye krav til arbeidstøyet
Wenaas synlighetsbekledning er spesielt utviklet for profesjonelle brukere i miljøer hvor synlighet er avgjørendefor beskyttelsen. Wenaas var tidlig ute med å introdusere fluoriserende materialer, og har utviklet arbeidstøy og verneutstyrsløsninger som er funksjonelle og gir nødvendig beskyttelse, uten at man går på kompromiss med komfort og god passform. Alle plagg er selvsagt sertifisert etter de siste EN-normer.

Wenaas deltar i flere utviklingsprosjekter, blant annet Arctic Protection, for å finne frem til nye løsninger somholder brukerne varme og komfortable, uavhengig av vindforhold og temperatur.Slike nye løsninger og teknologier blir ført videre i vårt øvrige arbeidstøy.