Vernesko

 

 << Helly Hansen Workwear katalog

Helly Hansen, Oslo boa

Ny toppmodell i vår populære lettvektserie. Nå med boa-lukkesystem og vanntett/pustende membran. EN ISO 20345 S3 SRC ESD

 

Helly Hansen, Evolution low/Mid

Bestselger med uvanlig god passform, stabilitet og demping. Lett og slitesterk microfiber i overdelen med få sømmer og linning som absorberer fuktighet. Evolution Mid har helly-tech membran som gjør skoen vanntett. EN ISO 20345 S3 SRC ESD.

   

Helly Hansen, Magni Boot

Magni-støvelen har en vibram-yttersåle som gir perfekt grep, mens PU-mellomsålen med en uttagbar Ortholite-innersåle gir god demping på lange arbeidsdager. Foten din omgis av en behagelig støvel som føles som en sokk. Vannavstøtende i våte og regntunge forhold. Overdelen på består av en ekstra sterk syntetisk skinn med TPU-forsterking rundt tåen og hælen og mange detaljer som understreker det tekniske designet.

Helly Hansen, Alna Leather Boa.

Disse kvalitetsskoene i skinn har en BOA-lukkekonstruksjon som øker sikkerheten. De har også Helly-Tech Performance membran som gjør dem helt vanntette og ventilerende. De leveres med en lett vernetå i kompositt og såle med Lenzi-spikertrampbeskyttelse. Utstyrt med vernetå med injusert PU og forsterkinger som beskytter mot slitasje på hælkappen.

B1005C K-rush BOA

Den nye generasjonen vernesko med I-daptive sålesystem og BOA snøresystem. Overdelen er sømløs med rivestyrke som er 50% over kravene til EN ISO 20345. Aluminiums tåkappe og Fresh'n Flex tekstil spikertrampbeskyttelse. Smellstop antibakteriell innerfor. Dry Air fuktabsorberende innersåle. Det revolusjonerende og intelligente I-daptive patenterte engeriabsorberende systemet gir samme følelse som en fulldempet løpesko. Systemet arbeider konstant for å stabilisere din gange makisimalt.

B0820 BE-Fast

Solid sko i fullnarvet lær for allsidig bruk med BOA lissesystem. Kompositt Slimcap vernetå og Fresh'n Flex tekstil spikerstrampbeskyttelse. Dry'n Air innleggssåle. Yttersåle AirTech to-komponent PU/HRO gummisåle. Kraftig, myk og allsidig vernesko.

Dunlop

Purofort vernestøvler.

     

Currex såler

WORKPRO Curre innleggssåle kan fottøyet enkelt tilpasses hver bruker sin unike passform og dermed forebygge smerte og belastningsskader i fot, kne og rygg.


Currex Footdisc

Måler skostørrelse og fottype på 5 sekunder.