St. Louis er et varemerke som selges av utvalgte forhandlere over hele Norge. Vi har siden starten hatt en jevn salgsvekst, og blitt et kvalitetsmerke innen basic profileringstekstiler. Vårt mål er å lage klær som er behagelige, slitesterke, prisgunstige, og ikke minst tilpasset preging.

Metervarene er produsert i en kvalitet som gjør at de danner grunnlaget for et perfekt trykk eller brodering. Plaggene er designet for at din logo skal komme i fokus.

Vi presenterer derfor med stolthet produktene på disse websidene. Du gjør et riktig valg når du velger å sette din logo eller budskap på et St. Louis produkt. St. Louis kolleksjonen består av en rekke basic produkter som alle er produsert ved nøye utvalgte fabrikker. Vi går aldri på akkord med vår kvalitet. Dette er grunnen til at vi har høy lojalitet hos våre kunder.

Utover lagerført kolleksjon finnes det mange muligheter for å bestille produktet med egen label, egen spesialfarge eller eget design. Vi hjelper dere mer enn gjerne med gjennomføringen av en St. Louis spesialproduksjon!