Vi er nå forhandler for Grove Knutsen

Se produktkatalogen her>> 

 

Vi er nå forhandler for Hultafors

Se produktkatalogen her>>   

OMEGA YARD 300

Omega Yard er designet for bruk i tøffe miljøer. Omega Yard er et solid sveiseapparat med høy driftssyklus - ideell for bruk på skipsverft , byggeplasser og verksteder.Den er utviklet for krevende arbeid. Maskinen kan sveise kompakttråd, rørtråd, innershield sveisetråd opptil 1,2mm og elektroder.

Den høye driftssyklus betyr at maskinen ikke mister energi under sveising i lange perioder eller ved bruk av lange sveisekabler .Omega Yard har blitt testet i tøffe forhold og er svært motstandsdyktig mot støt, støv og fuktighet.

 

 

Sigma Select 300 | 400 | 550

Modulbasert trefaset MIG/MAG og MMA inverter. Men den nye Sigma Select får du en sveisemaskin som du kan endre til å passe dine gjeldende produksjonsbehov, uten å ta bort funksjoner som du gjerne vil trenge i fremtiden. Om du får nye krav til produksjonen kan sveisemaskinen oppgraderes ved å legge til programmer eller funksjoner. Fra enkle manuelle betjeningspanel til grafiske pulsdisplay, valget er ditt.

 

 

Barnehjørnet

Vi nå fått inn artikler til barn. Vinterdresser fra Univern og Wenaas. Støvler fra Sulmann. Snekkerbukse og genser fra Snickers.

 

 

Vernesko og vernestøvler i store størrelser

Om du trenger større sko enn gjennomsnittet så har vi det på lager. Str 49 og 50. Lave sko, halvhøge sko og vernestøvler.